Søk

spør advokatene

Søk i svarene fra advokatene:

Blir kjøpt ut av kona

Vi skal skilles. Kona skal kjøpe ut huset. Jeg får noen hundre tusen. Må jeg betale skatt av de pengene? Det er null fortjenelse. Jeg taper penger på at hun kjøper meg ut. Vi kjøpte huset 14. apr 2011. Vi har lån som hun overtar.


advokatene svarer


Hei!

Du betaler ikke skatt av disse pengene. Ved felleseieskifte er det heller ikke skatt på eventuell gevinst på boligen. Dette følger av skatteloven § 9-2 nummer 3.

Med vennlig hilsen


Lene Frykman
Advokat


Lignende artikler:


Skifteoppgjøret og barnebidrag for ikke felles barn
Kona har gitt lov til innkjøp av BÅDE PS3 og XBOX
har kona premature rier?

Relevante diskusjoner på forumet:


Yihaa, da blir det innseminering i April :)
Blir Pappa
Føler at samværet blir sabotert.


De juridiske uttalelsene kommer fra Frykman Kramer AdvokatfirmaSvarene legges ut her.

Denne tjenesten er ment som en lett tilgjengelig ressurs for brukere av verdensbestepappa.no, og kan ikke erstatte konsultasjon hos advokat. Svarene gis som en generell veiledning, og brukerne oppfordres til å ta direkte kontakt med Frykman Kramer Advokatfirma for å få hjelp og råd knyttet til konkrete problemstillinger. Det bemerkes at det ikke etableres noe oppdrag mellom Frykman Kramer Advokatfirma og brukeren ved bruk av tjenesten. Hverken administratorer av verdensbestepappa.no eller advokatene som besvarer spørsmål påtar seg noe rettslig ansvar for riktigheten av de råd som gis eller de handlinger og vurderinger som foretas på bakgrunn av informasjon på denne siden.Del på Facebook

Advokatene svarer


Spør advokatene her

micro

Verdensbestepappa.no finnes også i mobil utgave. Trykk her for å bruke mobilversjonen.